V rytmu Tchaj-ťi čchűan Čchen

V rytmu Tchaj-ťi čchűan Čchen

Každý člověk má ve své mysli vrozenou určitou rychlost pohybu. a samozřejmě také specifický rytmus. Během tréninku Tchaj-ťi čchűan Čchen můžeme poznávat tento talent nebo spíš vrozenou podstatu své existence.

/data/www/taiji chenstyle cz/www/wp content/uploads/2021/07/C4981c551c7b4138a5766b47510b29f0
Můžeme rozvolnit a zjemnit své celkové rozsahy a hranice pohybu, můžeme se zbavit civilizačních návyků a zlozvyků orientujících se na výkonnost a produktivitu, ale vždy budeme ovlivňováni svým vrozeným vnitřním nasazením. Cokoli se můžeme naučit, ale naše přirozenost je jaksi danná. Nebraňme se poznat sebe sama a těžit z vrozených předností. Každý z nás je jiný. Každý z nás cvičí trochu jinak.

Tchaj-ťi lektor Martin Pařízek

Martin Pařízek tchaj-ťi instruktor

Sjednocujeme formy, ale naše vlastní ukotvení, stabilita a provedení vychází pouze z nás do nás. Nebojme se být nsami sebou a tím jedineční. Tchaj-ťi čchűan Čchen je prostředkem jak se setkat sami se sebou a možnost na sobě dlouhodobě pracovat. Cest je nespočet. Já si vybral Tchaj-ťi čchűan Čchen. Mě osobně to obohacuje a naplňuje, učí, udržuje, rozvíjí… Zkusit se dá cokoli. Já nabízím Tchaj-ťi čchűan Čchen.

Bez komentářů

Trackbacky/Pingbacky

  1. V rytmu tchaj-ťi čchüan Čchen - Časopis Vnitřní síla - […] Zdroj: Taiji Chen Style Nová Paka (Martin Pařízek) (článek V rytmu tchaj-ťi čchüan Čchen) […]