Šijeme oblečení pro tchaj-ťi

Šijeme oblečení pro tchaj-ťi

 

tradiční čínské saténové obleky a bavlněné uniformy na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech. Uniformy tchaj-ťi

Taijieshop.cz – Obleceni Tchaj ti cchuan na míru a na zakázku…

 

 

Taijieshop vstupte

Vstupte do obchodu

Nabízíme Vám tradiční hedvábné a bavlněné čínské obleky na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech. Uniformy tchaj-ťi-čchűan jsou z kvalitního saténu nebo z čistého bavlněného plátna.

Saténové a bavlněné obleky, wushu komplety, taiji dressy, šaty, uniformy, kalhoty a oděvy na Tchaj-ťi (Taiji, Taichi, Tajči) v různých barvách a velikostech. Elegantní tchaj-ťi obleky jsou praktickým pomocníkem při tréninku zdravotního a bojového umění tchaj-ťi čchűan Čchen (Taijiquan Chen).

Speciální a kvalitní saténová látka v atlasové vazbě poskytuje cvičenci volné, splývavé, prodyšné a uklidňující chladivé prostředí, tolik potřebné pro celkové uvolnění těla a relaxaci během cvičení tchaj-ťi. Oproti tomu bavlněný oblek tchaj-ťi chrání tělesné teplo.

Bavlna jako čistý přirozený přírodní materiál nedráždí lidskou pokožku a je tedy velmi vhodná pro alergického a astmatického člověka. Bavlna také velmi efektivně a hospodárně pracuje s akumulací a izolací lidského tepla. Bavlna dokáže ve své blízkosti tvořit mikro-klima, které je velmi prospěšné a šetrné k lidskému tělu.