Rok kovového Buvola – 2021

Rok kovového Buvola – 2021

Kovový Buvol pak bude vládnout od 12. února do 31. ledna 2022. Roky Buvola v čínském horoskopu jsou 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 a právě také rok 2021. Vládne planeta Saturn symbolizující také čas. Buvol jako zvíře většinou bývá konzervativní, tvrdohlavý, někdy i dogmatický či přesvědčený o své pravdě, nepružný, nepřizpůsobivý, velmi náročný a méně tolerantní.

Rok kovového buvola bude také rokem, kdy plně pocítíme váhu našich povinností a bude třeba zdvojnásobit naše úsilí, abychom dosáhli vytoužených výsledků. Tento rok nás zčásti osvobozuje od rušivosti vnějších vjemů a o to víc nás usoustřeďuje a usebírá dohromady a hloubky vlastní duše. Příchozí rok naplno obnaží naše vnitřní hlasy a touhy. Rok, který zdánlivou stagnací rozhýbává podstatné hlubiny našeho já.

/data/www/taiji chenstyle cz/www/wp content/uploads/2021/02/IMG 9557

Barvy podle čínského horoskopu budou: bílá, žlutá, zelená – tedy šťastné barvy, které ve Feng Shui přitahují prosperitu a úspěch. Buvol svým působením dodává sílu, pevnou vůli, trpělivost a odhodlání.

Vlastnosti tohoto zvířecího znamení podporují stabilitu, rovnováhu a prosperitu pro krátkodobé projekty do kterých jste se pustili. Ovšem tento rok také nabádá k promyšlenému a velmi opatrnému jednání či rozhodování se. Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Rok buvola klade na člověka nároky, co se týče stability, zdrženlivosti a rozvahy. V roce buvola není od věci se zaměřovat na opravy a nápravy svého vlastního rodinného kruhu. Tento rok prověří vaši trpělivost a každodenní stabilitu.

Slavní ve znamení Buvola:

Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Dustin Hofman, Richard Gere, Eddie Murphy, George Clooney, Meg Ryan, Morgan Freeman, Paul Newman, Jack Lemmon, Sigourney Weaver, Jeff Bridges, Jim Carrey, Kate Beckinsale, Woody Harrelson