Jak si koupit oblek na tchaj-ťi čchűan (taijiquan)?

Jak si koupit oblek na tchaj-ťi čchűan (taijiquan)?


Objednejte si ručně šitý funkční a kvalitní oblek pro každodenní praxi, cvičení a objevování Tchaj-ťi čchűan. Jednoduše vyplňte formulář, kde zvolíte barvu, velikost obleku, uvedete adresu pro doručení, telefon, email a odešlete objednávku. Cena obleku je konečná. Doprava je zdarma vždy na dobírku. Obratem se Vám ozveme a do 7 dnů máte v čem cvičit.

Šaty tchaj-ťi čchűan (taiji quan)

Prodej tchaj-ťi čchűan (taiji quan) obleky

Prodáváme uniformy na Tchaj-ťi čchűan ve všech rozměrech a velikostech S M L XL XXL. Taiji obleky jsou v pánských ( 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62) i dámských ( 32 34 36 38 40 42 44 46 48) velikostech. Stačí si v E-shopu pomocí formuláře zvolit barvu, výšku postavy, obvod hrudníku, obvod pasu, obvod boků, počet kusů, zadat své jméno, zasílací adresu, email a telefon a objednat.

Taiji obleky na míru E-shop

Taiji obleky na míru E-shop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saténové obleky, komplety, šaty, uniformy a oděvy na Tchaj-ťi (Taiji, Taichi, Tajči) v různých barvách obsahují vždy košily a kalhoty. Uniforma má tradiční čínské uzlíkové zapínání na těle a manžetách dlouhých rukávů. Košile začíná mandarínským límcem a je ukončena rozparky. Kalhoty jsou v pase staženy šnůrkou a u kotníků pružnou gumou. Oblek je zhotoven z kvalitního saténu v atlasové krepové vazbě z materiálu bavlna, viskóza, polyester. Satén tvoří překrásné splývavé záhyby a oděvy z nemačkavého saténu vypadají velice luxusně.

Doporučujeme:
Tradiční oblek prát na 40°C a žehlit přes hadr bez napařování s maximální teplotou do 150°C.