Nový čínský rok ohnivé opice 2016

Nový čínský rok ohnivé opice 2016

Opice mají pružné myšlení a dokážou zvládnout jakýkoliv úkol. Jsou to spolehliví a čestní lidé. Styl komunikace Opic je duchaplně jiskrný, protkán sarkasmem a zároveň dráždivou dvojsmyslností. Opice je kultivovaná, dokonce učená. Má výbornou paměť na detaily a na všeho, co viděla, slyšela a prožila. Je krajně vynalézavá a originální. Většinou sama řeší i ty nejobtížnější životní situace a problémy. Opice by se měly snažit naučit myslet rozvážně a dokázat ocenit ostatní, protože celý svět se netočí pouze kolem nich. Opice je nadšená tím, že může něco dosáhnout, ale často bývá zrazená nebo zmatená.

Známé osobnosti   narozené ve znamení Opice:

Julius Caesar, David Copperfield, Leonardo da Vinci, Harry S. Truman, Lyndon B. Johnson, Tom Selleck, Danny De Vito, Ricki Lake, Yul Brynner, Debbie Reynolds, Johnny Cash, Elizabeth Taylor, Ted Kennedy, Diana Ross, Tom Selleck, Rod Stewart, Tom Hanks, Jennifer Aniston, Susan B. Anthony, Charles Dickens, Eleanor Roosevelt, Will Smith, Little Richard, Michael Douglas, Chelsea Clinton, Jerry Hall, Elizabeth Taylor, Martina Navratilova.

„Rok ohnivé opice, který začne 8. února 2016, přináší dynamickou pohyblivost, ohebnost a vitalitu, racionalitu i cit pro umění, průbojnost, proměnlivost a komunikaci,“ říká zakladatelka festivalu Feng-yűn Song.

http://www.songfest.cz