Tradiční saténové obleky na tchaj-ťi (taiji, taichi, tajči)

Tradiční saténové obleky na tchaj-ťi (taiji, taichi, tajči)

Saténové obleky, komplety, šaty, uniformy a oděvy na tchaj-ťi (taiji, taichi, tajči) v různých barvách obsahují vždy košily a kalhoty. Uniforma má tradiční čínské uzlíkové zapínání na těle. Košile začíná mandarínským límcem a je ukončena rozparky. Kalhoty jsou v pase staženy šnůrkou a u kotníků pružnou gumou. Oblek je zhotoven z kvalitního saténu v atlasové vazbě z materiálu bavlna, viskóza, polyester. Satén tvoří překrásné splývavé záhyby a oděvy ze saténu vypadají velice luxusně.

Doporučujeme: Tradiční oblek prát na 40°C a žehlit přes hadr bez napařování s maximální teplotou do 150°C.

 

Náš internetový obchod www.taijieshop.cz Vám nabízí tchaj-ťi uniformy, obleky, košile, kalhoty a komplety ze saténu pro trénink, sparring, vystoupení, ceremoniály, soutěže, čchi-kung, tchuej-šou a cvičení sestav a forem. Elegantní tchaj-ťi obleky jsou praktickým pomocníkem při tréninku zdravotního a bojového umění tchaj-ťi čchűan Čchen (Taijiquan Chen). Speciální a kvalitní saténová látka v atlasové vazbě se oproti běžnému saténu nemačká a poskytuje cvičenci volné, prodyšné a uklidňující chladivé prostředí, tolik potřebné pro celkové uvolnění těla a relaxaci během cvičení tchaj-ťi. DOPRAVA tchaj-ťi oblečení po ČR ZDARMA.

Taijiquan suits, taiji uniform, tai chi suit, tchaj-ťi oblečení, obleky na tajči, chen taiji dress, komplet na cvičení čchikung a tchaj-ťi, qi gong dress, taichi obleky, wushu komplety pro tai chi, tajči uniformy.

 

Uniformy tchaj-ťi-čchűan jsou z kvalitního saténu. Saténové obleky, wushu komplety, taiji dressy, šaty, uniformy, kalhoty a oděvy na Tchaj-ťi (Taiji, Taichi, Tajči) v různých barvách.

Nabízíme Vám tradiční hedvábné čínské obleky na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech.