Rok kovové krysy – 2020

Rok kovové krysy – 2020

 

Rok kovové krysy startuje 25. ledna 2020 a svou roční dominanci Krysa zakončí 11. února 2021.

 

Náročný rok kovové Krysy bude symbolizován změnami a doslova obrovskými. Tento rok bude přínosný činorodým a aktivním jedincům, pasivita v roce 2020 rozhodně nebude v módě. Tak s chutí a vervou do toho.
Rok Krysy nám přinese spoustu kreativní energie. Energie, jež se může projevit naplněním mnoha věcí, které si ve svém životě přejeme.Všechna znamení zvěrokruhu se během příštího roku mohou těšit ze zdraví a harmonie. Bude vhodné je však ještě podpořit, a to nejlépe pohybem či sportem.
Elementem roku 2020 je kov, proto rok kovové Krysy. Jeho planetou je Venuše a barvou bílá, proto se mu někdy také říká rok bílé Krysy. Krysa je v Číně považována za symbol ochránce, který přináší prosperitu do společnosti.
Šťastná čísla pro rok 2020: 5, 7, 9

Šťastná barva pro rok 2019: Bílá, žlutá, modrá, zelená, šedivá a černá

Slavní ve znamení Krysy:

Katy Perry, Antonio Banderas, Avril Lavigne, Antonio Moreno, Ben Affleck, Bobby Avila, Cameron Diaz, Churchill, Colin Firth, prezident Jimmy Carter, Hugh Grant, Juanes, Jude Law, Julianne Moore, Justina Machado, Kathy Bates, Kenny Loggins, Marlon Brando, Mozart, prezident George Washington, Samuel J. Jackson, Sean Penn, Shakespeare, Timothy Hutton, Tim Cook, Mark Zuckerberg, Scarlett Johansson.