Nový čínský rok zemského psa 2018

Nový čínský rok zemského psa 2018

Podle čínského horoskopu rok zemského psa začne 16. února 2018, svou vládu Pes zakončí 4. února roku 2019.

Pes je etické a idealistické znamení.

Rok Psa 2018 bude vhodným časem pro změny životního stylu. Obecně je pes vcelku důvěryhodný a skvělý a loajální přítel. Celý rok 2018 bude velmi aktivní a dynamický.

Bezpráví, lidská hloupost a bezohlednost nám přestanou být lhostejné. Můžeme dosáhnout velkých profesních úspěchů. Začátek roku 2018 přináší překotné tempo, výkyvy nálady, nesoustředěnost, nervozitu. Vyskytnou se šance pro nové pracovní příležitosti, ale stejně i hluboká rizika. Léto se ohlásí snivou erotikou. Na podzim se objeví pár větších zkoušek.

Peníze mohou přijít k těm, kteří se rozhodnou ve svých jednáních zvolit čestnost a spravedlnost. Pes je totiž důsledný a nemá rád nepříjemná překvapení. Pes je charakteristický také svoji bystrostí a intuicí. Má skvělý čich na to, co je správné. Má velkou schopnost přežít a najít řešení i těch nejzapeklitějších problémů.

 

živel: Země

polarita: jang

rostlina: čajová růže, pomerančový květ

vůně: balzamická

kámen: opál

barva: indigová modř

Feng shui směr: severozápad

 

Nový čínský rok psa 2018

Nový čínský rok zemského psa 2018

 

 

 Slavní lidé narození ve znamení psa: Sharon Stone, Ethan Hawke, Maggie Smith, Judi Dench, Tommy Lee Jones, Cheech Marin, Sylvester Stallone, Bruce Campbell, Christopher Lee, Denholm Elliott, Tim Robbins, Sydney Pollack, Jamie Lee Curtis, Andie MacDowell, Susan Sarandon, Madeleine Stowe, David Bowie, Viggo Mortensen, Robert Patrick, Mary Elizabeth Mastrantonio, Chris O’Donnell, Uma Thurman, Clancy Brown, J. E. Freeman, Mädchen Amick, Charles Dance, Pete Postlethwaite, Tim Curry, Gary Oldman, Ewen Bremner, Jennifer Connelly, Kevin Bacon, Steve Guttenberg, Matt Damon, Linda Blair, Alec Baldwin, Giancarlo Esposito, Danny Glover, Jack Hawkins, Gregory Hines.