Jak prospívá tchaj-ťi čchűan zdraví. V čem cvičit?

Jak prospívá tchaj-ťi čchűan zdraví. V čem cvičit?

Jaké zdravotní přínosy má cvičení tchaj-ťi čchűan pro lidské tělo?

Rozpouštění a zvládání stresu, prokrvení celého organizmu, zlepšení funkce srdce, snížení hladiny cholesterolu, zklidnění krevního tlaku, správné držení páteře, hluboké brániční dýchání, zvýšení kloubní hybnosti, protažení a pružnost těla, rehabilitace kloubů, šlach, svalů a vaziv, odolnost proti civilizačním chorobám, podpora zdravého spaní a mnoho dalších benefitů. Cvičení tchaj-ťi čchüan pomáhají přirozeně redukovat hmotnost, působí také preventivně proti obezitě, hypertenzi a cukrovce (Diabetes Mellitus). Tchaj-ťi ulevuje od bolesti zad, posiluje svaly, šlachy a zpevňuje kosti. Zjemňuje dopady artrózy a působí jako prevence proti osteoporóze a zraněním plotének, páteře a kloubů. Tchaj-ťi čchüan zlepšuje celkovou koordinaci pohybu, orientaci v prostoru a držení rovnováhy. Rovněž pravidelné cvičení tchaj-ťi čchüan zlepšuje kardiovaskulární kapacitu, zvyšuje okysličování tělesných tkání, zklidňuje tlak a preventivně zabraňuje vzniku ischemických chorob.

Chcete se pohodlně obléct na cvičení tchaj-ťi čchűan? Vstupte.

/data/www/taiji chenstyle cz/www/wp content/uploads/2021/08/Taijieshop.cz Obleceni Tchaj ti cchuan Na Miru Na Zakazku 1

Prodáváme tradiční čínské saténové obleky a bavlněné uniformy na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech. Uniformy tchaj-ťi jsou ze speciálního kvalitního saténu, který má vyšší lesk a nemačká se. Saténové obleky jsou z kvalitních látek, jedná se o hustou, lesklou tkaninu malé hmotnosti, s hladkým povrchem, tkanou v atlasové vazbě. Satén je vyroben z bavlny, viskózy a polyesteru, proto je látka příjemně prodyšná, odolná, pevná a dokonale splývavá. Jméno satén je odvozeno z latiny ze slova „seta – lesklý“.

Uniformy tchaj-ťi-čchűan jsou z kvalitního saténu. Saténové obleky, wushu komplety, taiji dressy, šaty, uniformy, kalhoty a oděvy na Tchaj-ťi (Taiji, Taichi, Tajči) v různých barvách.

Nabízíme Vám tradiční hedvábné čínské obleky na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech.