Taijieshop.cz

Taijieshop.cz

Prodáváme tradiční čínské obleky na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech. Taijieshop.cz

Prodáváme tradiční čínské saténové obleky a bavlněné uniformy na cvičení tchaj-ťi (taiji, tai chi, tajči) ve všech velikostech a rozměrech. Uniformy tchaj-ťi jsou ze speciálního kvalitního saténu, který má vyšší lesk a nemačká se. Saténové obleky jsou z kvalitních látek, jedná se o hustou, lesklou tkaninu malé hmotnosti, s hladkým povrchem, tkanou v atlasové vazbě. Satén je vyroben z bavlny, viskózy a polyesteru, proto je látka příjemně prodyšná, odolná, pevná a dokonale splývavá. Jméno satén je odvozeno z latiny ze slova „seta – lesklý“.

Saténové a bavlněné obleky, komplety, šaty, uniformy a oděvy na Tchaj-ťi (Taiji, Taichi, Tajči) v různých barvách saténu, včetně přírodní bavlny, obsahují vždy košily a kalhoty. Uniforma má tradiční čínské uzlíkové zapínání na těle a dlouhé rukávy s manžetami. Košile začíná mandarínským límcem a je ukončena rozparky. Kalhoty jsou v pase staženy šnůrkou a u kotníků pružnou gumou. Oblek je zhotoven z kvalitního saténu v atlasové vazbě z materiálu bavlna, viskóza a polyester nebo z bavlněného přírodního plátna. Tchaj-ťi oblek je anti-alergický.

Taijieshop vstupte

Taijieshop.cz

Taijieshop.cz

Taijieshop.cz Obleceni Tchaj ti cchuan Na Miru Na Zakazku