Kdo zakopl o diamant?

Kdo zakopl o diamant?

Možná, že vzniku tohoto zamyšlení dali podnět i moji kolegové, studenti z Čech a Moravy a přátelé, kteří mě podporují nebo se mnou dokonce cvičí. Také stojí za zmínku, že narazit v Čechách na dobré učitele bývá někdy velkým geografickým problémem. Žijeme v zemi, kde je běžné obchodovat s vodou, a v zemi, která je zvláštně bohatá na esoteriky, zázračné léčitele a falešné proroky. Oddělit pak nosnou strukturu a podstatu umění bývá složité.
Na těchto stránkách se snažím ozřejmit věci, které nám Čechům a Evropanům na první pohled a poslech připadají tajemné, nepochopitelné nebo přinejmenším trochu zvláštní.

/data/www/taiji chenstyle cz/www/wp content/uploads/2022/04/4DFF9588 923F 4169 AC4E B823551A5DBA

V dnešním světě zmítaném touhou po nalinkovaném úspěchu a majetku se zdá, že dar „být šťastný a zdravý“ lze očkovat přes vnější materiálno. Mnoho lidí se ale pak ocitá v propasti marnosti a nespokojenosti. Tedy, pokud se všechno dá koupit a zaplatit, proč je tedy člověk přepracován, přetažen, znaven – nešťasten? Jak je možné, že lidé trpí velmi často depresemi, nechutí k životu, únavou a rozličnými civilizačními chorobami? Odpověď je skryta vždy v samotném člověku. Velmi rádi masově delegujeme přes sociální sítě, že máme skvělé životy a tak je naše všední hořkost a rozčarování z života umně udupávána a skrývána.